The end of a journey

Hi,

It seems that we have reached the end of this road. What we found there was not that we were started out for. So we decided to shut the whole thing down. We do not feel bad as we know that the end of one journey is the beginning of another.

Thanks for riding with us! We enjoyed the journey a lot and hopefully we were able to get you some nice moments. Do not worry. All your data and uploaded documents have been deleted.

We hope to see you soon in one of our new projects…

In the meantime: show yourself to the world, follow your dreams, and despite of what others may say, eat some chocolate every day!

Hello,

Úgy tünik, ennek az útnak a végére értünk. Amit ott találtunk, az nem az volt, amiért elindultunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy leállítjuk az oldalt. De nem vagyunk szomorúak, mert tudjuk, hogy minden utazás vége, egy új utazás kezdete.

Köszönjük, hogy velünk tartottál! Mi nagyon élveztük az utat, és reméljük, neked is sikerült néhány kellemes pillanatot szereznünk. Ne aggódj, az adataidat és a feltöltött anyagaidat töröltük.

Reméljük, hamarosan találkozhatunk egy új projektben…

Addig is: mutasd meg magad a világnak, kövesd az álmaidat és bármit is mondanak mások, mindennap egyél egy kis csokoládét!
Coming Soon Plugin